منتديات نجوم المستقبل

[color=black]عزيزى الزائر/عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا [color]]
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب فى الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك


]شكرا الشيش طاووك Herz[/right]
[color=blue]

مدير المندى/ محمد جمال جر
[/]
الشيش طاووك Lol


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات نجوم المستقبل

[color=black]عزيزى الزائر/عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا [color]]
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب فى الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك


]شكرا الشيش طاووك Herz[/right]
[color=blue]

مدير المندى/ محمد جمال جر
[/]
الشيش طاووك Lol

منتديات نجوم المستقبل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

كل ما هو جديد فى عالم الكمبيوتر

عيد فطر سعيد وكل عام وانتم بخير ونتمنى ان تشاركونا فى تصميم الموقع ليكون من المواقع المميزة //// مدير المندى **

دخول

لقد نسيت كلمة السر

مكتبة الصور


الشيش طاووك Empty

المواضيع الأخيرة

» مجلة الزامك
الشيش طاووك Emptyالأحد 8 مارس 2015 - 12:01 من طرف امير الاحزان

» ادارة الرتب
الشيش طاووك Emptyالجمعة 17 يناير 2014 - 9:53 من طرف امير الاحزان

» ؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤ
الشيش طاووك Emptyالأربعاء 26 سبتمبر 2012 - 3:18 من طرف امير الاحزان

عالم الجوال

تدفق ال RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

    الشيش طاووك

    nero0o
    nero0o
    مساعد المدير
    مساعد المدير


    عدد المساهمات : 230
    نقاط : 1001
    السٌّمعَة : 10
    تاريخ التسجيل : 19/09/2009
    العمر : 30

    بطاقة الشخصية
    محمد جمال جبر:
    الشيش طاووك Left_bar_bleue0/0الشيش طاووك Empty_bar_bleue  (0/0)

    الشيش طاووك Empty الشيش طاووك

    مُساهمة من طرف nero0o الخميس 25 فبراير 2010 - 6:50

    المقادير :
    1/2 كيلو صدور فراخ سليمة (مش متقطعة بانيه )
    بصلة /وطمطماية / وفلفله رومى / كل دول متوسطين / 1/4 كوباية لبن رايب/ معلقة خل كبيرة /ونصف ليمونة / ملح وفلفل كل ده تحطيه فى الخلاط واضربى لحد ميتخلطوا كويس وتبلى بيها الفراخ لمدة لاتقل عن ساعة
    تكونى انتى قطعتى الفراح مكعبات متوسطة بحجم مكعبات التلج عارفينها ؟وحطيها فى التتبيلة زى ماقولنا
    وتقطعى فلفل الوان لو عايزة بصل وطماطم شغال اللى انتى عايزاه قطعيهم مكعبات وتجيبى الخلة الخشب الكبيرة بتاعت الشيش طاووك وتحطى مكعب فراخ وفلفل وطماطم وبصل وهكذا لحد ماتخلصى الكمية تكونى جايبة طبق دقيق وتغطى الفراخ والخضار بالدقيق علشان ميلزقش فى الطاسة سخنى زيت وحمرى الشيش طاووك على الجنبين حتى تحمر وتستوى الفراخ وبالهنا والشفا مع الكاتشب والمايونيز الشيش طاووك 88الشيش طاووك 85

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 20 مايو 2024 - 14:16