منتديات نجوم المستقبل

[color=black]عزيزى الزائر/عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا [color]]
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب فى الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك


]شكرا مكرونة بالفراخ Herz[/right]
[color=blue]

مدير المندى/ محمد جمال جر
[/]
مكرونة بالفراخ Lol


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات نجوم المستقبل

[color=black]عزيزى الزائر/عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا [color]]
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب فى الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك


]شكرا مكرونة بالفراخ Herz[/right]
[color=blue]

مدير المندى/ محمد جمال جر
[/]
مكرونة بالفراخ Lol

منتديات نجوم المستقبل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

كل ما هو جديد فى عالم الكمبيوتر

عيد فطر سعيد وكل عام وانتم بخير ونتمنى ان تشاركونا فى تصميم الموقع ليكون من المواقع المميزة //// مدير المندى **

دخول

لقد نسيت كلمة السر

مكتبة الصور


مكرونة بالفراخ Empty

المواضيع الأخيرة

» مجلة الزامك
مكرونة بالفراخ Emptyالأحد 8 مارس 2015 - 12:01 من طرف امير الاحزان

» ادارة الرتب
مكرونة بالفراخ Emptyالجمعة 17 يناير 2014 - 9:53 من طرف امير الاحزان

» ؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤ
مكرونة بالفراخ Emptyالأربعاء 26 سبتمبر 2012 - 3:18 من طرف امير الاحزان

عالم الجوال

تدفق ال RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

    مكرونة بالفراخ

    nero0o
    nero0o
    مساعد المدير
    مساعد المدير


    عدد المساهمات : 230
    نقاط : 1001
    السٌّمعَة : 10
    تاريخ التسجيل : 19/09/2009
    العمر : 30

    بطاقة الشخصية
    محمد جمال جبر:
    مكرونة بالفراخ Left_bar_bleue0/0مكرونة بالفراخ Empty_bar_bleue  (0/0)

    مكرونة بالفراخ Empty مكرونة بالفراخ

    مُساهمة من طرف nero0o الخميس 25 فبراير 2010 - 6:59

    مكرونة بالفراخ
    *******مكرونة بالفراخ***********

    *اول حاجة اسلق كيس مكرونة اسبكتى
    *بعد ماتستوى اصفيها
    *ارجعها تانى ف الحلة واحط عليها معلقتين ثلاثة زيت واقلبها حلو دة عشان ماتعجنش حتلقيها بتلمع
    *اجيب بصلاية شرائح و4فلفل كوبى شرائح و6طماطم شرائح او مكعبات و 8 جزر شرائح ومعلقتين صلصة و1/2 كوب ماءو1/2كيلو فراخ بانية مقطعاه شرائح ذى الشورمة
    *اشوح البصل بمعلقة سمنة حتى يصفر
    *اضع عليها الفراخ اشوحها لحد لونها ما يتغيرومعاها ملح وفلفل
    *اضع عليها الجزر والفلفل واسيبها شوية على النار
    *اضع عليها الطماطم والصلصة والمية واغطيها حتى تستوى
    *نضع مكرونة ف الطبق وعليها الفراخ ف النص

    ملحوظة:
    *****ممكن نحط مكان الفراخ لحمة شرائح
    ************وبالهنا والشفا*************

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 20 مايو 2024 - 15:05