منتديات نجوم المستقبل

[color=black]عزيزى الزائر/عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا [color]]
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب فى الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك


]شكرا الليمون المعصفر Herz[/right]
[color=blue]

مدير المندى/ محمد جمال جر
[/]
الليمون المعصفر Lol


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات نجوم المستقبل

[color=black]عزيزى الزائر/عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا [color]]
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب فى الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك


]شكرا الليمون المعصفر Herz[/right]
[color=blue]

مدير المندى/ محمد جمال جر
[/]
الليمون المعصفر Lol

منتديات نجوم المستقبل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

كل ما هو جديد فى عالم الكمبيوتر

عيد فطر سعيد وكل عام وانتم بخير ونتمنى ان تشاركونا فى تصميم الموقع ليكون من المواقع المميزة //// مدير المندى **

دخول

لقد نسيت كلمة السر

مكتبة الصور


الليمون المعصفر Empty

المواضيع الأخيرة

» مجلة الزامك
الليمون المعصفر Emptyالأحد 8 مارس 2015 - 12:01 من طرف امير الاحزان

» ادارة الرتب
الليمون المعصفر Emptyالجمعة 17 يناير 2014 - 9:53 من طرف امير الاحزان

» ؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤ
الليمون المعصفر Emptyالأربعاء 26 سبتمبر 2012 - 3:18 من طرف امير الاحزان

عالم الجوال

تدفق ال RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

    الليمون المعصفر

    nero0o
    nero0o
    مساعد المدير
    مساعد المدير


    عدد المساهمات : 230
    نقاط : 1001
    السٌّمعَة : 10
    تاريخ التسجيل : 19/09/2009
    العمر : 30

    بطاقة الشخصية
    محمد جمال جبر:
    الليمون المعصفر Left_bar_bleue0/0الليمون المعصفر Empty_bar_bleue  (0/0)

    الليمون المعصفر Empty الليمون المعصفر

    مُساهمة من طرف nero0o الإثنين 8 مارس 2010 - 11:43

    المقادير

    1. خلطه العصفر لليمون من العطار
    2. ليمون اصفر وتكون الحبه كبيره شويه
    3. ملح شطه حسب الرغبه
    الطريقه


    1. نسخن ماء الى الغليان
    2. نضع به الليمون بعد غسله
    3. ننتظر الى ان يغلى الماء غلوه وهو به الليمون (احزرى ان يتهرى)
    4. نسكب الماء ونتركه يبرد
    5. نشق الليمونه اربع بحيث تكون متصله عند طرف والصغيره نقسمها اتنين وتكون متصله برده عند طرف
    6. نعمل خلطه العصفر +ملح+الشطه
    7. نحشى بيها الليمونه ومانكترش
    8. نضع فى البرطمان ونضغط بايدينا جامد هو هينزل ميته
    9. نملى كل البرطمان ويكون مضغوط اخر حاجه عشان ميته تنزل وتكون مغطياه
    10. بس نضع طبقه زيت وممكن ترشى طبقات خفيفه من الخلطه او الملح فقط
    وممكن تعملى طبقات ليمون وطبقات جزر مبشور
    نغطى البرطمان كويس جدا ونتركه 10 ايام اسبوعين بالكتير وبعد كده عنيه فى التلاجه

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين 20 مايو 2024 - 15:05