منتديات نجوم المستقبل

[color=black]عزيزى الزائر/عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا [color]]
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب فى الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك


]شكرا فراخ بالخلطة Herz[/right]
[color=blue]

مدير المندى/ محمد جمال جر
[/]
فراخ بالخلطة Lol


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات نجوم المستقبل

[color=black]عزيزى الزائر/عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا [color]]
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب فى الانضمام الى اسرة المنتدى
سنتشرف بتسجيلك


]شكرا فراخ بالخلطة Herz[/right]
[color=blue]

مدير المندى/ محمد جمال جر
[/]
فراخ بالخلطة Lol

منتديات نجوم المستقبل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

كل ما هو جديد فى عالم الكمبيوتر

عيد فطر سعيد وكل عام وانتم بخير ونتمنى ان تشاركونا فى تصميم الموقع ليكون من المواقع المميزة //// مدير المندى **

دخول

لقد نسيت كلمة السر

مكتبة الصور


فراخ بالخلطة Empty

المواضيع الأخيرة

» مجلة الزامك
فراخ بالخلطة Emptyالأحد 8 مارس 2015 - 12:01 من طرف امير الاحزان

» ادارة الرتب
فراخ بالخلطة Emptyالجمعة 17 يناير 2014 - 9:53 من طرف امير الاحزان

» ؤؤؤؤؤؤؤؤؤؤ
فراخ بالخلطة Emptyالأربعاء 26 سبتمبر 2012 - 3:18 من طرف امير الاحزان

عالم الجوال

تدفق ال RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

    فراخ بالخلطة

    nero0o
    nero0o
    مساعد المدير
    مساعد المدير


    عدد المساهمات : 230
    نقاط : 1001
    السٌّمعَة : 10
    تاريخ التسجيل : 19/09/2009
    العمر : 30

    بطاقة الشخصية
    محمد جمال جبر:
    فراخ بالخلطة Left_bar_bleue0/0فراخ بالخلطة Empty_bar_bleue  (0/0)

    فراخ بالخلطة Empty فراخ بالخلطة

    مُساهمة من طرف nero0o الخميس 25 فبراير 2010 - 7:09

    السلام عليكم ورحمة الله بوركاته

    اتفضلووووووو

    المقادير:
    فرخة وزنها حوالي كيلو.
    3 بصلة كبيرة.
    2 ثمرة طماطم كبيرة.
    2 ثمرة بطاطس كبيرة.
    حوالي 5 أعواد بقدونس وزيهم كسبرة.
    بهارات مشكلة (ملح - فلفل- كمون- جنزبيل مطحون - قرفة - كاري- كركم).
    عصير ليمونة واحدة.

    الطريقة:
    1- بنغسل الفراخ كويس جداً بالملح والدقيق والليمون ونسيبها تصفي الماء اللي فيها.

    2- في وقت ما الفراخ بتتصفى من الماء بنبشر البصلتين والطماطم ونحط عليهم عصير الليمون والبهارات ونقلبهم كويس مع بعض.

    3- ناخد الفراخ بعد ما اتصفّت من الميه كويس جداً، ونقطعها، ونمسك كل قطعة وندخّل التتبيلة اللي عملناها بالراحة ما بين الجلد واللحم.

    4- نحط الفراخ في طبق، ونلفه كويس بكيس بلاستيك ونغطيه بغطاء ونسيبها طول الليل في الثلاجة.

    5- تاني يوم نجيب البصلة الثالثة ونقطعها شرايح رفيعة ونقطع البطاطس مكعبات، ونشوّح البصل والبطاطس مع بعض مع شوية ملح صغيرين في الصينية اللي هنعمل فيها.

    6- نخرّج الفراخ من الثلاجة ونرصّها فوق البطاطس والبصل اللي شوحناهم مع بعض، وبنحط عليهم حوالي كوب واحد ماء، وبعدين نحط عليهم أعواد الكسبرة والبقدونس (بدون تقطيع).

    7- نغطي الصينية بورق الفويل وندخلها الفرن على درجة حرارة ما بين 180 إلى 200 درجة ونتركها من ساعة لساعة وربع على حسب ما الفراخ تستوي.

    8- قبل ما نخرّجها من الفرن بنشيل ورق الفويل من على الصينية ونحط الفراخ تحت الشواية علشان تتحمر شوية.

    9- بعد كده بنخرجها من الفرن وتقدم ساخنة مع مكرونة، وأهم حاجة طبق السلطة

    الف هنا وشفا

    فراخ بالخلطة 57474788_0

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة 22 نوفمبر 2024 - 15:04